15 Sep 2016

Please reload

Recente berichten

Een hernia bij de hond

5 Oct 2017

1/10
Please reload

Nieuwsberichten

1000 visitekaartjes, aan de bak!

 

 

 

 

De visitekaartjes zijn binnen, de folders & autosticker in de maak! Volgende week een rondje Amsterdam om P.E.T. voor te stellen aan alle dierenartsen! Aan de bak dus, ik heb er zin in:)! Deel en like mijn Facebook-pagina om P.E.T. Animal Physiotherapy op de kaart te zetten. DANK!! 

 

 

Please reload

Search By Tags

 

P.E.T. Animal Physiotherapy staat voor Physical Exercise and Therapy, for a happy and healthy animal.

 

© 2015 by Aline Hoving 

P.E.T. Animal Physiotherapy plaatst beelden van (behandelingen van) dieren gewoonlijk enkel met toestemming van diens eigena(a)r(en). De content op deze website is dus tot stand gekomen in overleg met degenen die zeggenschap hebben over de behandelde patiënten. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op deze website wordt getoond dat u liever niet openbaar wilt hebben, neemt u dan aub contact op met Aline Hoving via alinehoving@petanimalphysiotherapy.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk gehoor geven aan uw verzoek en content wordt zonder problemen verwijderd!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon