15 Sep 2016

Please reload

Recente berichten

Een hernia bij de hond

5 Oct 2017

1/10
Please reload

Nieuwsberichten

P.E.T. Animal Physiotherapy bij de Doggy Marathon in Amsterdam!

 

​​Na een flinke tour gisteren langs de dierenartsenpraktijken in Amsterdam om P.E.T. Animal Physiotherapy op de kaart te zetten staat P.E.T. Animal Physiotherapy morgen (zondag 28 juni) bij de Doggy Marathon in Amsterdam. Samen met mijn dierfysiotherapie-collega Kim Ligthart sta ik bij de fysio stand van Dierenasiel Amsterdam namens Lonneke Haan en Irene Feenstra - de Jonge voor een gratis check-up en massage voor de hond. Daarnaast zullen Kim en ik de warming-up verzorgen voordat de Doggy Marathon van start gaat.

De Doggy Marathon is een uniek ren- en wandelevenement v​​oor baasjes en hun honden. In het Amstelpark wordt een afstand van 4,2 km afgelegd waarbij de deelnemers de keus hebben te wandelen of te rennen. Het gaat vooral om plezier, voor zowel de baasjes als de honden! 
De Doggy Marathon wordt georganiseerd door stichting Vier Voeters. Al het geld dat wordt ingezameld gaat naar mobiele klinieken van Vier Voeters in Roemenië met het doel zwerfhonden te redden. Een mooi doel waar wij graag aan meewerken!

Wil je ook graag meedoen met de Doggy Marathon? Inschrijven kan nog tot 17.00 uur via de website http://www.doggymarathon.nl/doe-mee.

 

 

 

Please reload

Search By Tags

 

P.E.T. Animal Physiotherapy staat voor Physical Exercise and Therapy, for a happy and healthy animal.

 

© 2015 by Aline Hoving 

P.E.T. Animal Physiotherapy plaatst beelden van (behandelingen van) dieren gewoonlijk enkel met toestemming van diens eigena(a)r(en). De content op deze website is dus tot stand gekomen in overleg met degenen die zeggenschap hebben over de behandelde patiënten. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op deze website wordt getoond dat u liever niet openbaar wilt hebben, neemt u dan aub contact op met Aline Hoving via alinehoving@petanimalphysiotherapy.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk gehoor geven aan uw verzoek en content wordt zonder problemen verwijderd!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon