15 Sep 2016

Please reload

Recente berichten

Een hernia bij de hond

5 Oct 2017

1/10
Please reload

Nieuwsberichten

Impressie van een geslaagde Doggy Marathon!

Het is Social Media day, dus een mooi moment om nog een impressie te geven van de Doggy Marathon afgelopen zondag:). Met een opkomst van 300 honden bij het event, een flink deel hiervan (inclusief baasje(s)) bij onze warming-up en een ware rij bij onze dierfysio-stand waren wij zeer tevreden! Kim en ik hebben veel verschillende honden onderzocht en gemasseerd en een kleine workshop massage gegeven aan de baasjes, erg leuk! Daarbij hebben we de dierfysiotherapie goed op de kaart gezet, want veel mensen waren hier nog niet (goed) van op de hoogte! Een geslaagde dag dus! Op naar volgend jaar?

 

 

 Onze warming-up voor de start van de Doggy Marathon

Start van de Doggy Marathon

 

 

Please reload

Search By Tags

 

P.E.T. Animal Physiotherapy staat voor Physical Exercise and Therapy, for a happy and healthy animal.

 

© 2015 by Aline Hoving 

P.E.T. Animal Physiotherapy plaatst beelden van (behandelingen van) dieren gewoonlijk enkel met toestemming van diens eigena(a)r(en). De content op deze website is dus tot stand gekomen in overleg met degenen die zeggenschap hebben over de behandelde patiënten. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op deze website wordt getoond dat u liever niet openbaar wilt hebben, neemt u dan aub contact op met Aline Hoving via alinehoving@petanimalphysiotherapy.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk gehoor geven aan uw verzoek en content wordt zonder problemen verwijderd!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon