15 Sep 2016

Please reload

Recente berichten

Een hernia bij de hond

5 Oct 2017

1/10
Please reload

Nieuwsberichten

P.E.T. Animal Physiotherapy aanwezig bij de Honden3Daagse in Almere!

 

Op vrijdag 28 augustus zal P.E.T. Animal Physiotherapy aanwezig zijn bij de laatste avond van de Honden3Daagse in Almere. Vanaf 18.00 zal ik aanwezig zijn op het terrein van KC Pampus aan de Weteringweg in Almere en klaar staan voor vrijblijvend advies of een snelle check voordat de laatste wandeling van de Honden3Daagse van start gaat. Eigenaren die niet meelopen met de Honden3Daagse kunnen van 19.00 - 20.30 uur inlopen voor een vraag, check up of massage van hun hond. Na afloop van de laatste wandeling zal P.E.T. haar aandacht weer vestigen op de deelnemers van de Honden3Daagse om spierpijn en blessures te helpen voorkomen.
De aanwezigheid van P.E.T. Animal Physiotherapy is goed gepromoot via de nieuwsbrief van KC Pampus aan al haar 750-1000 leden, dus hopelijk is het animo groot en kan P.E.T. veel betekenen voor de leden van KC Pampus en de deelnemers van de Honden3Daagse! 


De Almeerse Honden3Daagse

De Honden3Daagse is een wandeling voor hondenbezitters georganiseerd door de hondenvereniging KC Pampus in Almere. Drie avonden lang wandelen de eigenaren met hun hond(en) in groepsverband en onder begeleiding van een KC Pampus instructeur door het mooie bosrijke Almere. De wandeling is ongeveer 7 kilometer per avond. Een aanrader om de vakantie sportief af te sluiten en het nieuwe cursus seizoen te starten! Wil jij ook graag meelopen met de Almeerse Honden3Daagse? Inschrijven kan nog t/m dinsdag 25 augustus via de website van KC Pampus: www.kcpampus.nl

Please reload

Search By Tags

 

P.E.T. Animal Physiotherapy staat voor Physical Exercise and Therapy, for a happy and healthy animal.

 

© 2015 by Aline Hoving 

P.E.T. Animal Physiotherapy plaatst beelden van (behandelingen van) dieren gewoonlijk enkel met toestemming van diens eigena(a)r(en). De content op deze website is dus tot stand gekomen in overleg met degenen die zeggenschap hebben over de behandelde patiënten. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op deze website wordt getoond dat u liever niet openbaar wilt hebben, neemt u dan aub contact op met Aline Hoving via alinehoving@petanimalphysiotherapy.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk gehoor geven aan uw verzoek en content wordt zonder problemen verwijderd!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon