15 Sep 2016

Please reload

Recente berichten

Een hernia bij de hond

5 Oct 2017

1/10
Please reload

Nieuwsberichten

Impressie Huisdier Dagen Assen

Vorig weekend stond ik samen met mijn collega-dierenfysiotherapeut Kim Ligthart van Animal Dynamics op de Huisdier Dagen in Assen. De Huisdier Dagen vonden plaats in de TT Hal in Assen en de stands varieerden van dieren gadgets en voeding tot vrije ruimte voor bunny training en eenden drijven! Daarnaast werden er demonstraties en workshops gegeven over o.a. dogfrisbee en agility training. Een afwisselende beurs dus voor dierenliefhebbers van jong en oud! Naast de honden van de standhouders die aanwezig waren, waren ook de eigen honden van gasten welkom op de beurs. Voor ons als dierenfysiotherapeuten was dit event dus een walhalla aan honden die we konden checken en behandelen en we hebben de gasten dan ook actief benaderd voor een gratis check-up en/of massage van de hond (als ze zelf al niet enthousiast gelokt waren door onze opvallende dierfysio-stand). Kim en ik hebben heel veel verschillende honden onderzocht en gemasseerd en een kleine workshop over massage gegevens aan de baasjes. Daarbij hebben we de dierfysiotherapie weer goed op de kaart gezet, want veel mensen waren hier nog niet (goed) van op de hoogte! Een erg geslaagd weekend waarvan ook wij veel opgestoken hebben! En al is Assen een beetje uit de buurt, mochten wij er genoeg patiënten aan over houden, dan komen wij met alle liefde (een) dagje(s) heen en weer om alle interessante honden te behandelen!

 

 

 

Please reload

Search By Tags

 

P.E.T. Animal Physiotherapy staat voor Physical Exercise and Therapy, for a happy and healthy animal.

 

© 2015 by Aline Hoving 

P.E.T. Animal Physiotherapy plaatst beelden van (behandelingen van) dieren gewoonlijk enkel met toestemming van diens eigena(a)r(en). De content op deze website is dus tot stand gekomen in overleg met degenen die zeggenschap hebben over de behandelde patiënten. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op deze website wordt getoond dat u liever niet openbaar wilt hebben, neemt u dan aub contact op met Aline Hoving via alinehoving@petanimalphysiotherapy.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk gehoor geven aan uw verzoek en content wordt zonder problemen verwijderd!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon